תבשיל ירקות שוויצרי
תבשיל ירקות שוויצרי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, קרקרים עגולים וחמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו תבשיל ירקות שוויצרי, תבשיל ירקות שוויצרי, ו ירקות תבשיל שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 1 - עד 1 1/2-ק " ג תבשיל עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד למכרז.
מערבבים בקמח, מלח ופלפל. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מבעבעת ומעובה.
מוסיפים 3/4 כוס הגבינה; מערבבים עד מומס. מערבבים בירקות מבושלים. תערובת כפית לתוך תבשיל.
מפזרים קרקרים כתושים ונותר 1/4 כוס גבינה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד ציפוי זהוב חום ותבשיל מבעבע.