תבשיל ירקות שורש
גשו לסופר וקנו רוטב סויה, נורת קולרבי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק ירקות שורש, צ'יפס צמחוני שורש, ו אפיית ירקות שורש.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה במשך 1 דקה. מערבבים פטריות לבצל; להמשיך בישול ערבוב עד פטריות מתרכך, על 3 דקות יותר.
יוצקים רוטב סויה על תערובת פטריות; מבשלים 1 דקה ולהסיר מהחום.
יוצקים מים חמים לתוך תבשיל קדרה. מערבבים bouillon במים חמים להתמוסס.
מערבבים תפוחי אדמה, קולרבי וגזר בתערובת הבוליון.
מוסיפים תערובת פטריות לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים. למעלה עם עלי דפנה, פטרוזיליה, מלח מתובל ופלפל שחור. מערבבים שוב כדי להפיץ באופן שווה תיבול.
מחלקים מיסו לתוך 4 מנות; מניחים על גבי תערובת ירקות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, כ -15 דקות יותר.