קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל כבש אביב

תבשיל כבש אביב
תבשיל כבש אביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 739 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפונה, שמן קנולן, גזר לבן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא עצום. נסו תבשיל כבש אביב, תבשיל טלה עם ירקות אביב, ו תבשיל טלה עם ירקות אביב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבחינתי גזר קטן ופטרניפ מסמלים את תחילת עונת האביב. מתכון התבשיל הזה חוגג את זה בשבילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים תנור הולנדי על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. מתבלים את נתחי הטלה מכל הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, השתמש בזוג מלקחי מתכת כדי לסדר את הטלה, בשכבה אחת, בשמן החם. משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מוציאים את הבשר לקערה בינונית. מערבבים פנימה את הבצל ומתבלים אותם קלות במלח. מבשלים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את השום, הפטרניפ והגזר. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הסוכר החום. מבשלים עד שהירקות רכים מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הוורמוט ומבשלים עד שכל הנוזלים מתבשלים, 5 עד 8 דקות נוספות. מערבבים פנימה את החרדל, ציר הבקר ומוסיפים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ורמוטורמוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
מוסיפים את הטלה בחזרה לסיר, ואז מכסים ומניחים אותו במרכז התנור. מבשלים עד שהבשר רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוציאים את התבשיל מהתנור ומשתמשים בכף גדולה כדי לרפרף כל עודף שומן או זיהומים היוצרים את פני הרוטב. טועמים לתיבול ומסירים את עלי הדפנה. מערבבים פנימה את האפונה. אפשר לו "לנוח" במשך 15 דקות לפני ההגשה. מערבבים פנימה את ירקות החרדל ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים מיד.