תבשיל כבש אביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 739 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפונה, שמן קנולן, גזר לבן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא עצום. נסו תבשיל כבש אביב, תבשיל טלה עם ירקות אביב, ו תבשיל טלה עם ירקות אביב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מבחינתי גזר קטן ופטרניפ מסמלים את תחילת עונת האביב. מתכון התבשיל הזה חוגג את זה בשבילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים תנור הולנדי על אש גבוהה ומוסיפים את השמן. מתבלים את נתחי הטלה מכל הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, השתמש בזוג מלקחי מתכת כדי לסדר את הטלה, בשכבה אחת, בשמן החם. משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מוציאים את הבשר לקערה בינונית. מערבבים פנימה את הבצל ומתבלים אותם קלות במלח. מבשלים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את השום, הפטרניפ והגזר. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הסוכר החום. מבשלים עד שהירקות רכים מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הוורמוט ומבשלים עד שכל הנוזלים מתבשלים, 5 עד 8 דקות נוספות. מערבבים פנימה את החרדל, ציר הבקר ומוסיפים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ורמוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
מוסיפים את הטלה בחזרה לסיר, ואז מכסים ומניחים אותו במרכז התנור. מבשלים עד שהבשר רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוציאים את התבשיל מהתנור ומשתמשים בכף גדולה כדי לרפרף כל עודף שומן או זיהומים היוצרים את פני הרוטב. טועמים לתיבול ומסירים את עלי הדפנה. מערבבים פנימה את האפונה. אפשר לו "לנוח" במשך 15 דקות לפני ההגשה. מערבבים פנימה את ירקות החרדל ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדל
גב שומן חזיר
למרקם חלק וניתן למריחה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה