תבשיל כבש של גינס
תבשיל כבש של גינס הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 289 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, רגל של כבש, לפת תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו תבשיל כבש גינס עם ירקות, תבשיל גינס, ו תבשיל בקר של גינס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, טימין ורוזמרין; לטחון במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מניחים תערובת בצל בקערה גדולה.
מפזרים כבש באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. לדלות טלה בקמח, ולנער עודף. החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים חצי תערובת כבש למחבת; לטחון במשך 6 דקות, הופך חום מכל הצדדים.
מוסיפים כבש משחי לתערובת בצל. חזור על ההליך עם כבש שנותר ונותר 1 כף שמן.
מוסיפים בירה למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. מבשלים עד 1 כוס (כ 5 דקות). החזר תערובת בצל וטלה למחבת. מערבבים את רסק העגבניות; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים מרק עלה דפנה; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 15 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ומערבבים תפוחי אדמה, גזר, לפת. מבשלים, חשופים, במשך 1 1/2 שעות או עד בשר וירקות במכרז. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח, הנותרים 1/4 כפית פלפל, ו 1 כף חרדל. מצקת על 1 תבשיל כוס לתוך כל אחד 7 קערות; מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה.