תבשיל כרוב
תבשיל כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 262 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפונים שחורות עיניים, מרק עוף, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל כרוב ירוק עם צ'וריסו ושום, סעודה אתיופית: תבשיל בקר טחון, כרוב ירוק, ולחם שטוח טף (Minchet Abish, ye ' basha Gomen, And Ingera), ו Garlicky Collard Pie (מתכונים דומים).
הוראות
לטגן בשר חזיר קצוץ בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים מרק עוף ומרכיבים הנותרים; מביאים תערובת ירקות לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 25 דקות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתערובת התיבול של מקנזי.