תבשיל כרוב בקר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 163 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, בצל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. נסו תבשיל בקר וכרוב, תבשיל בקר וכרוב, ו תבשיל בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, בשר תבשיל חום; ניקוז. בינתיים, להמיס קוביות מרק במים; להוסיף בשר. מערבבים את הבצל, פלפל ועלה דפנה. כיסוי; מבשלים 1-1 / 4 שעות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
גב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, סלרי, כרוב וגזר. מכסים ומבשלים 30 דקות או עד ירקות רכים.