צריך תוספת צמחונית? תבשיל כרובית חגיגי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חלב, גבינה שוויצרית, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. מתכונים דומים: ברוקולי חגיגי-סלט כרובית, תבשיל שעועית ירוקה חגיגית, ו תבשיל כרובית.
הוראות
1
בסיר גדול מניחים 1 פנימה. של מים; מוסיפים את הכרובית. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5-10 דקות או עד שהם פריכים-רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים בתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
בסיר גדול הקפיצו פלפל ירוק ופטריות בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים קמח ומלח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.