תבשיל כרובית עם כבש
תבשיל כרובית עם כבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח כשר, טלה טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל טבעוני ברזילאי עשיר עם כרובית, קשיו ונזיד חלב קוקוס, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל פנינה ומבשלים עד חום קל, כ 8 דקות. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף כבש. לשבור את הבשר עם כף עץ, ומבשלים עד כבר לא ורוד, על 4 דקות.
מוסיפים כרובית, סלרי, תפוחי אדמה, מלח, 3 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה, כיסוי חלקי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם מכרז לחלוטין, 20 עד 25 דקות.
הסר על 1/4 כוס מרק מהסיר ומניח בקערה.
תן לזה להתקרר לכמה דקות, ולאחר מכן להקציף בקורנפלור. מערבבים את התערובת לתוך הסיר. ואז להפוך את החום בינוני גבוה ומבשלים עד מבעבע ועבה, על 2 דקות. מערבבים במיץ לימון ופטרוזיליה את החום, מתבלים בפלפל שחור ומלח יותר במידת הצורך, ומגישים.