תבשיל מאכלי ים אלפרדו
המתכון אלפרדו מאכלי ים תבשיל מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פטרוזיליה, פירורי לחם בסגנון, בשר סרטנים מפוסטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מאכלי ים אלפרדו, פטוצ'יני פירות ים אלפרדו, ו Name (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל פסטה לפי הוראות האריזה, להוסיף ברוקולי במשך 2 הדקות האחרונות של בישול.
בקערה גדולה, מערבבים רוטב אלפרדו, חלב ופלפל. מערבבים שרימפס, בשר סרטנים, פטרוזיליה ו 2 כפות של הגבינה.
מוסיף פסטה וברוקולי; לזרוק בעדינות לערבב היטב. כפית לתבנית אפייה. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
אופים 35 עד 40 דקות או עד חם במרכז.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב הנותרים 2 כפות גבינה, פירורי חמאה ולחם.
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב בהיר.