תבשיל מקרוני וגבינה עם כדורי בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני ותבשיל גבינה עם כדורי בשר. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פסטה rotini, תערובת רוטב, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה דרום מערב עם כדורי אדובו, ו תבשיל מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
חותכים כל קציצות גדולות לשניים. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מערבבים חלב ורוטב עם להקציף חוט.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינות עד מומס. מערבבים פסטה וכדורי בשר. כפית לתבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים חמאה, פירורי לחם ובצל; מפזרים מעל.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד מבעבע העליון הוא חום זהוב.