תבשיל נאצ'ו בקר
תבשיל נאצ'ו בקר דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 680 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. אם יש לכם רוטב סלט שמנת, גבינת קולבי, סלסה עבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל נאצ'ו בקר, תבשיל נאצ'ו בקר ותפוחי אדמה, ו תבשיל נאצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב להתפורר, עד להשחים באופן שווה.
הסר מהחום, ומערבבים את סלסה, תירס, מיונז ואבקת צ ' ילי לתוך הבשר. בתבנית תבשיל 2 ליטר, שכבה תערובת בשר בקר טחון, צ ' יפס טורטייה וגבינה פעמיים, שהסתיים בגבינה על גבי.
אופים במשך 20 דקות שנחשפו בתנור שחומם מראש, עד גבינה מותכת צלחת מחוממת היטב.