תבשיל נקניק, ביצה וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק, ביצה ותבשיל ירקות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 136 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, מלח, נקניקיית בשר חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציר בישול איטי נקניק ותבשיל ירקות, תבשיל ביצים מקסיקני, ו תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים (מתכונים דומים).
הוראות
ערפל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול. אם אפייה מיד, מחממים תנור ל 177°.
במחבת מעל חום בינוני, לבשל נקניק, ערבוב לשבור גושים, עד כבר לא ורוד, 5 עד 6 דקות.
מחבת ניקוז של כל אבל 1 כף. שמן.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים, ערבוב במשך 3 דקות.
מוסיפים פלפלים ופטריות; מטוגנים במשך 5 דקות.
להקציף ביצים, חלב, מלח וחרדל. מערבבים בלחם, צ ' דר, נקניקיות וירקות.
אופים עד אמצע מוגדר וקצוות יש השחמה, 50 עד 60 דקות, או לכסות עם פלסטיק ומקרר עד 24 שעות, ואז אופים.