תבשיל נקניק ואורז בר
תבשיל נקניק ואורז בר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז דל פחמימות, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לכם שקדים טבעיים, בשר טחון, ערמוני מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל נקניק ואורז בר, אורז בר ותבשיל נקניק, ו תבשיל אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז לערבב על פי הוראות החבילה.מבשלים נקניק בשר בקר טחון במחבת גדולה, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. מבשלים בצל ופטריות באותה מחבת על אש בינונית 7 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים היטב אורז, נקניק ובשר בקר, בצל ופטריות, ערמוני מים, פטרוזיליה ורוטב סויה. תערובת כפית לתוך ungreased 13" x 9" תבנית אפייה. תבשיל כיסוי וצינה בין לילה.
הסר מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 40 דקות או עד מחומם היטב.הערה: אתה לא צריך לקרר את התבשיל בין לילה. פשוט כפית אותו לתוך צלחת אפייה ואופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם.