קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל נקניק ואורז בר

תבשיל נקניק ואורז בר
תבשיל נקניק ואורז בר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז דל פחמימות, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לכם שקדים טבעיים, בשר טחון, ערמוני מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל נקניק ואורז בר, אורז בר ותבשיל נקניק, ו תבשיל אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל אורז לערבב על פי הוראות החבילה.מבשלים נקניק בשר בקר טחון במחבת גדולה, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. מבשלים בצל ופטריות באותה מחבת על אש בינונית 7 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים היטב אורז, נקניק ובשר בקר, בצל ופטריות, ערמוני מים, פטרוזיליה ורוטב סויה. תערובת כפית לתוך ungreased 13" x 9" תבנית אפייה. תבשיל כיסוי וצינה בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
הסר מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
5
מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
6
אופים, חשוף, ב 350 במשך 40 דקות או עד מחומם היטב.הערה: אתה לא צריך לקרר את התבשיל בין לילה. פשוט כפית אותו לתוך צלחת אפייה ואופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה