קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל נקניק ואורז בר

תבשיל נקניק ואורז בר
תבשיל נקניק ואורז בר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז דל פחמימות, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לכם שקדים טבעיים, בשר טחון, ערמוני מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל נקניק ואורז בר, אורז בר ותבשיל נקניק, ו תבשיל אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל אורז לערבב על פי הוראות החבילה.מבשלים נקניק בשר בקר טחון במחבת גדולה, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. מבשלים בצל ופטריות באותה מחבת על אש בינונית 7 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים היטב אורז, נקניק ובשר בקר, בצל ופטריות, ערמוני מים, פטרוזיליה ורוטב סויה. תערובת כפית לתוך ungreased 13" x 9" תבנית אפייה. תבשיל כיסוי וצינה בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
הסר מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
5
מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6
אופים, חשוף, ב 350 במשך 40 דקות או עד מחומם היטב.הערה: אתה לא צריך לקרר את התבשיל בין לילה. פשוט כפית אותו לתוך צלחת אפייה ואופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®