תבשיל נקניק ופלפל איטלקי
תבשיל נקניק איטלקי ופלפל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, פלפל, פסטה בפנה ריגייט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה נהדר. מתכונים דומים: תבשיל נקניק ופלפל איטלקי, תבשיל נקניק איטלקי, ו תבשיל נקניק איטלקי.
הוראות
בתנור הולנדי של 6 ליטר, מבשלים ומערבבים נקניק ופלפלים מעל חום בינוני גבוה על 8 דקות או עד הנקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז.
להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים עגבניות ובזיליקום; מכסים ומבשלים 10 דקות.
בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מגישים נקניק ופלפלים מעל פסטה מבושלת; למעלה עם גבינה.