תבשיל סטייק קובייה
תבשיל סטייק קובייה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול, מלח, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, קוביית סטייק Milanese, ו סטייק קובייה עם רוטב.
הוראות
חותכים סטייקים קובייה לחתיכות על 1/2 אינץ ' בגודל.
מפזרים קמח על צלחת, ומעלים בשר בקמח.
במחבת גדולה, שמן חום וחמאה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חתיכות סטייק, בצל, ושום לשמן במחבת; לטגן עד מעט השחמה.
הוסף חמאה נוספת במידת הצורך.
מערבבים בבשר בויון, תפוחי אדמה, אפונה וגזר, רוטב בראונינג, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור. מכסים, מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים 25 דקות. זה יהיה להתעבות כפי שהוא מבשל.
הוסף עוד מים אם זה מקבל עבה מדי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.