תבשיל סקווש קיץ
תבשיל סקווש קיץ דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.59 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. אם יש לכם דלעת קיץ פטיפנית, מי קרח קערה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 54 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל סקווש קיץ, תבשיל סקווש קיץ, ו תבשיל סקווש קיץ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
לקלף לחתוך סקווש לקוביות. מרתיחים עד שהם רכים, בערך 5 עד 7 דקות, ומסננים. בצל חום, שום ופטרוזיליה ב -2 כפות חמאה מתובלת במלח ופלפל. משרים לחם במי קרח וסוחטים; קוצצים דק.
מוסיפים לתערובת הבצל והשום; מבשלים תוך ערבוב במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים דלעת סחוטה ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות תוך ערבוב.
מסירים מהאש. מקציפים ביצה ומוסיפים, ומאפשרים לה לספוג לתערובת. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מניחים בתבנית תבשיל או בתבנית אפייה. מכסים למעלה עם פירורי קרקר נקודה עם החמאה הנותרת.
אופים 20 עד 25 דקות, עד שהפירורים משחימים.
הערה של קוק: אתה יכול לקרר את המנה הזאת עד 2 ימים לפני האפייה, אבל אתה צריך להוסיף את פירור הלחם ציפוי ממש לפני שאתה אופים.