תבשיל סרטנים וברי עם תוספת פטריות בר
תבשיל סרטנים וברי עם תוספת פטריות בר הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בשר סרטנים חד פעמי, חמאה, מאכלי ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו תבשיל גזר עם ציפוי פירור, תבשיל בטטה עם ציפוי פירורי פקאן, ו עוגות תבשיל בטטה עם ציפוי פירור (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ביצה לסיר ומבשלים עד רק רך, אבל לא רך מדי.
במחבת גדולה ועמוקה עם צדדים גבוהים, ממיסים את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את השאלוט לחמאה ומטגנים אותם עד שקופים, בערך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת אורגנו ומבשלים 2 דקות.
יוצקים את היין הלבן, מערבבים, ולתת את התערובת לבוא לרתיחה. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
חותכים את גבינת ברי לחתיכות בגודל ביס ולהוסיף אותו למחבת. מערבבים עד הברי נמס.
מערבבים את האטריות ביצה ואז בעדינות לערבב את הסרטן. תניח בצד. כסה וחמם.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במטחנת תבלינים או מעבד מזון, לטחון את פטריות שיטאקה עד הקרקע גס.
מניחים את הפטריות בקערה ומשלבים עם פירורי לחם panko. ממיסים את החמאה ושופכים לתוך תערובת פירורי לחם פטריות. מערבבים כדי לצפות את הפירורים עם חמאה.
יוצקים את האטריות סרטן לתוך 9 על ידי 13 אינץ תבשיל avenproof ומפזרים את פירורי הלחם מעל.
אופים את התבשיל בתנור עד הפירורים הם חום זהוב, על 5 עד 7 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.