המתכון האיטלקי עדשים וערמונים תבשיל מוכן בעוד כ-7 שעות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את המרק הזה. לך לחנות ותביא מים, לנטיצ'י אומברה, פטריות פורצ' יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל עדשים ועוף איטלקי, תבשיל נקניק איטלקי ועדשים, ו תבשיל עדשים וירקות איטלקי (סיר חרס) (מתכונים דומים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.