תבשיל עדשים עם ירקות חורף
תבשיל עדשים עם ירקות החורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, כרוב, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית נסו תבשיל עדשים עם ירקות חורף וחרדל ירוק, מרק עדשים עם ירקות חורף, ו מרק עדשים עם ירקות חורף קלויים בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים שום, עדשים, מלח, פלפל, טימין, ו 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך.
מוסיפים לפת, סלק, סקווש ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מוסיפים כרוב וגזר ומבשלים 10 דקות, או עד שהירקות רכים ורוב הנוזל נספג.
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה וגבינת עיזים.
מגישים מיד, מלווה לחם פריך.
הערה: גבינת עיזים בגילאי חצי שנה, זמינה ברוב דלפקי הגבינה, יש טעם אסרטיבי שזוג היטב עם ירקות בירוק חורף וירקות שורש. המרקם המוצק שלה מחזיק מעמד היטב כאשר מחומם.