תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל עוף, ברוקולי וגבינה. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.48 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, צ'דר חריף, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: ברוקולי-תבשיל גבינה עם עוף, ברוקולי, גבינה ותבשיל עוף, ו תבשיל ברוקולי עוף עם גבינה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מכניסים את הקמח והמרק לסיר גדול ומציפים עד שהקמח מתמוסס.
מניחים את הסיר על אש בינונית ומקציפים ברציפות עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; ממשיכים להקציף עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי לצפות את גב הכף, 10 עד 12 דקות.
מסירים את הסיר מהאש ומקציפים פנימה 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיפים את הצ ' דר ומקציפים עד להמסה.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומערבבים לציפוי.
ריססו תבשיל קדירה בן 3 ליטר בתרסיס בישול. זורקים את האורז החום והעוף לקערה גדולה.
יוצקים מעל את רוטב הברוקולי-גבינה ומערבבים היטב.
מורחים את התערובת בכלי הקדרה ומעליהם את הפרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים עד מבעבע וחם, כ -25 דקות.
הסר את נייר הכסף וצלה עד שהחלק העליון משחים יפה, 2 עד 5 דקות
עצה קדימה: להקפיא את תבשיל אפוי עד 2 שבועות. מכסים בנייר כסף ומחממים מחדש בחום של 350 מעלות עד שהוא חם, 35 עד 45 דקות.