תבשיל עוף ואורז בר
תבשיל עוף ואורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com גשו לסופר וקנו חצי-חצי, שרי, לחם סנדוויצ'ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו תבשיל עוף ואורז בר, תבשיל אורז עוף ופרא, ו תבשיל עוף ואורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל בחמאה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך אבל לא חום.
מערבבים בקמח, ערבוב טוב. מערבבים חצי וחצי, מים, שרי וחבילת תיבול מתערובת אורז. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע. מערבבים אורז ועוף. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה.
בינתיים, בקערה גדולה, לזרוק קוביות לחם ושקדים עם 1/4 כוס חמאה מומסת, באמצעות כף.
מפזרים באופן שווה על תבשיל.
אופים חשוף 20 עד 30 דקות או עד ציפוי זהוב חום.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.