תבשיל עוף ואורז בר
עוף תבשיל אורז בר דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 256 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו פטריות, שמנת, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. נסו תבשיל עוף ואורז בר, תבשיל אורז עוף ופראי, ו תבשיל אורז בר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף בסיר גדול עם מים, יין, מלח, אבקת קארי, בצל וסלרי. מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוך, ומבשלים במשך שעה 1.
מסירים מהאש, מסננים (שומרים מרק) ומכניסים למקרר להתקררות.
מוציאים בשר עוף מהעצם, וחותכים לחתיכות בגודל ביס.
מכינים את תערובת האורז לפי הוראות החבילה. החלף את כמות הנוזל שצוינה באותה כמות של המרק השמור.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה משלבים את העוף, האורז והפטריות. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה והמרק. כפית לתוך צלחת אפייה מוכן.
אופים ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1.