תבשיל עוף וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ותבשיל ברוקולי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שרי, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עוף ברוקולי, תבשיל עוף ברוקולי, ו ברוקולי ותבשיל עוף.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים 5 דקות או עד פריך-מכרז.
מעבירים ברוקולי לקערה גדולה עם כפית מחוררת.
מוסיפים עוף למים רותחים; מפחיתים את החום ומבשלים 15 דקות או עד לסיום.
העברת עוף ללוח חיתוך; מגניב מעט.
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס, ומוסיפים עוף לקערה עם ברוקולי.
מערבבים חלב התאדה, קמח, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בסיר, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיונז, הבא 4 מרכיבים( דרך מרק), ו 1/2 כוס גבינה, ערבוב עד בשילוב היטב.
מוסיפים תערובת מיונז לתערובת ברוקולי; מערבבים בעדינות עד בשילוב.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 400 במשך 50 דקות או עד בועות תערובת בקצוות וגבינה מתחיל חום.
הסר מהתנור; תן מגניב על מתלה חוט 5 דקות.