תבשיל עוף וברוקולי מוקרם
תבשיל עוף וברוקולי קטיפתי דורש בערך 54 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 685 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, שמן זית, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . מתכונים דומים: תבשיל העוף והברוקולי של אמא, ברוקולי שמנת ותבשיל קינואה עוף, ו עוף שמנת קינואן ותבשיל ברוקולי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה rotini ומבשלים עד אל דנטה, 7 עד 10 דקות.
ניקוז, כיסוי, ולהניח בצד עד הצורך.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה, ומערבבים ב 1 כף שמן זית.
הוסף 1 ברוקולי כוס; לזרוק ולבשל רק עד מכרז, על 5 דקות.
מפזרים ברוקולי עם קמח, ומבשלים 1 דקה. מערבבים במרק העוף, ומביאים לרתיחה.
יוצקים את החלב, ומערבבים להתמזג. מתבלים במלח, פלפל ואבקת פלפל צ ' יפוטלה, אם תרצה. להפחית את החום בינוני, תערובת מבשלים עד רוטב מתעבה, 8 עד 10 דקות.
מערבבים ב 1 גבינת צ ' דר כוס ומערבבים עד מומס.
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת גדולה אחרת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל, עוף טחון, ונותר 1 כוס ברוקולי. מבשלים ומערבבים עד שהעוף משחימים באופן שווה וכבר לא ורוד, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם, על 5 דקות.
מחממים תנור לגבוה. גריז קל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה.
לזרוק את הפסטה עם רוטב ברוקולי עד מעורבב באופן שווה. מערבבים את השמנת החמוצה, אם תרצה. מערבבים את תערובת רוטב הברוקולי לתוך תערובת העוף. כפית לתוך צלחת אפייה מוכנה. למעלה עם גבינת צ ' דר 1 כוס הנותרים.
מבשלים תחת ברוילר שחומם מראש עד גבינה נמסה וחום בקצוות, 3 עד 5 דקות.