תבשיל עוף ותפוחי אדמה
עוף פואבלה ונזיד תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, אורגנו, תפוחי אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה, חפרפרת עוף בסגנון פואבלה קל, ו תבשיל תפוחי אדמה חדש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא עוף, מים, 2 רבעי בצל, ו 1 כפית מלח לרתיחה, מכוסה, בסיר 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני. מרתיחים 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, עד עוף הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
להעביר עוף לצלחת, הזמנת מרק עם בצל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס גס עוף, להיפטר עור ועצמות.
בעוד עוף הוא בישול, לחמם מחבת יבשה מתובל היטב ברזל יצוק קטן על חום מתון עד חם, אז שום חום ונותר 2 רבעי בצל מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים, על 5 דקות. לקלף שום ולהעביר עם בצל לבלנדר.
מוסיפים עגבניות עם מיץ, צ ' ילי, אורגנו, ואז פירה עד חלקה.
קוק צ 'וריסו בשמן במחבת כבדה 12 אינץ' על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השומן הוא שניתנו, על 2 דקות. בזהירות להוסיף purée (זה יהיה להתיז קיטור) ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה, על 10 דקות.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ', ולאחר מכן להוסיף מרק שמורות עם מלח כפית הנותרים. מבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם כמעט רך, על 10 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל לתערובת צ ' וריסו יחד עם 2 מרק כוסות (לשמור את השארית לשימוש אחר). מערבבים עוף ומבשלים 10 דקות.
* זמין בשווקים לטינו וכמה חנויות מזון מיוחדות.