קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

תבשיל עוף מושך פיקנטי ושעועית אדומה

תבשיל עוף מושך פיקנטי ושעועית אדומה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף חריף ותבשיל שעועית אדומה. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עוף רוטיסרי, עלי דפנה, פלפל סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. נסו תבשיל עוף ושעועית פיקנטי, עוף מתוק ומתובל ותבשיל שעועית לבנה, ו תבשיל בטטה עדשים אדומות בסיר אחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול או בסיר מרק על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את השמן. מערבבים פנימה את פתיתי הפלפל האדום והשום ומבשלים עד שהשום מתחיל להשחים, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להשחמה קלה, בערך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הבצל, הסלרי והג ' לפנוס. מבשלים עד שהירקות מתרככים, בערך 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך ערבוב תדיר ליצירת רוקס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מקציפים את הציר, מולסה, עלי דפנה וכמון. מביאים לרתיחה ומבשלים 7 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את השעועית, העוף, המלח והפלפל. מבשלים עד שהעוף מחומם והתבשיל מסמיך, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מעבירים את התבשיל לקערת הגשה גדולה ומקשטים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מגישים.