תבשיל עוף פלורנטין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1433 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גבינת פרמזן, מיץ לימון, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל עוף פלורנטיני, תבשיל עוף פלורנטיני קל, ו תבשיל פלורנטין פירות ים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את חצאי חזה העוף על תבנית אפייה; אופים 20 עד 30 דקות, עד שכבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
הסר מהחום, ולהניח בצד.
4
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. ערבוב כל הזמן, לערבב את השום, מיץ לימון, שמנת של מרק פטריות, תיבול איטלקי, חצי וחצי, גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרם
תיבול איטלקי
פרמזן
מיץ לימון
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מסדרים את התרד מעל החלק התחתון של צלחת אפייה 9x9 אינץ'. לכסות את התרד עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תרד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
יוצקים חצי התערובת מן הסיר על הפטריות. מסדרים חזה עוף בצלחת, ומכסים בתערובת הרוטב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
פטריות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מפזרים חתיכות בייקון, העליון עם גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
חתיכות בייקון
9
אופים 20 עד 25 דקות בתנור 400 מעלות F (200 מעלות C), עד תוסס מעט השחמה.