קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

תבשיל עוף פלורנטיני

תבשיל עוף פלורנטיני
תבשיל עוף פלורנטין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1433 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גבינת פרמזן, מיץ לימון, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל עוף פלורנטיני, תבשיל עוף פלורנטיני קל, ו תבשיל פלורנטין פירות ים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את חצאי חזה העוף על תבנית אפייה; אופים 20 עד 30 דקות, עד שכבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
הסר מהחום, ולהניח בצד.
4
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. ערבוב כל הזמן, לערבב את השום, מיץ לימון, שמנת של מרק פטריות, תיבול איטלקי, חצי וחצי, גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פרמזןפרמזן
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מסדרים את התרד מעל החלק התחתון של צלחת אפייה 9x9 אינץ'. לכסות את התרד עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
יוצקים חצי התערובת מן הסיר על הפטריות. מסדרים חזה עוף בצלחת, ומכסים בתערובת הרוטב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פטריותפטריות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מפזרים חתיכות בייקון, העליון עם גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
9
אופים 20 עד 25 דקות בתנור 400 מעלות F (200 מעלות C), עד תוסס מעט השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור