תבשיל עוף פרובנסלי הוא חלב חינם מרק. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל, שמן זית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל עוף Provencal, תבשיל בקר פרובנסלי, ו תבשיל דגים פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקמח 3/4 כוס והמלח בשקית פלסטיק resealable.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים את העוף לשקית, כמה חתיכות בכל פעם, ולנער את המעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכר אדום גס
3
מחממים מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את העוף ומבשל, הופך פעם אחת, במשך 8 עד 10 דקות, עד השחמה משני הצדדים. באמצעות מלקחיים, להעביר מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן לארגן את התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הגדר את מחבת sauté מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את הבצל ואת 2 כפות קמח. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות, או עד השחמה קלה.
מוסיפים את היין ומערבבים כדי לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. הגבר את החום לגבוה והוסף את העגבניות והפלפל לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 עד 15 דקות, עד כמה נוזלי עגבניות מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את תערובת הבצל על העוף בבישול האיטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3 עד 8 שעות, עד העוף רך. ב 3 עד 4 שעות, העוף עדיין יהיה מוצק להחזיק את צורתו. ב 6 עד 8 שעות, הבשר יהיה נופל מהעצם.