תבשיל עוף פרסי
תבשיל עוף פרסי הוא חלב חינם מרק. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צימוקים, גרידת ליים, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו תבשיל עוף פרסי עם רוטב אגוז ורימון, תבשיל טלה פרסי, ו תבשיל פרסי-גורמה סבזי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים חצי מהעוף יחד עם עמוד השדרה והצוואר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה, כ -4 דקות לכל צד.
להעביר את העוף לצלחת ולחזור עם החלקים הנותרים.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן בתבשיל.
מוסיפים את הבצל, שיני שום מרוסקות, צימוקים ואגוזי מלך קצוצים לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך וזהוב חום, כ 7 דקות.
מוסיפים את מי הזעפרן, מרק עוף, מיץ רימון, הל, allspice, סיד מיובש מקל קינמון ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. להחזיר את חתיכות העוף לתבשיל, צד העור למעלה, יחד עם כל מיצים שנצברו. מכסים וצולים את העוף בתנור במשך כ -35 דקות, עד שהשדיים מבושלים דרך.
להעביר את חזה העוף לקערה בינונית ולשמור אותם חמים. המשיכו לקלוע את חתיכות הבשר הכהות במשך כ-15 דקות, עד שהרגליים מבושלות.
להעביר את הרגליים לקערה. תשליך את התרנגולת על הגב והצוואר.
מרתיחים את הנוזל צולה על חום גבוה עד שהוא מופחת 3/4 כוס, על 15 דקות. להיפטר סיד מיובש, הל, allspice ומקל קינמון.
מוסיף את חומץ היין האדום ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל. להחזיר את חתיכות העוף לרוטב ומבשלים אותם בעדינות עד שהם מחוממים דרך, כ 3 דקות.
מעבירים את תבשיל העוף לקערות רדודות ומגישים עם קוסקוס.