תבשיל פטריות
תבשיל פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. אם יש לך בשר מבושל ביזון, מרז'ורם, בייקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: נזיד הפטריות של נטשה, תבשיל פטריות חומוס, ו אספרגוס ונזיד פטריות.
הוראות
לזרוק את בשר התבשיל לתוך קערת ערבוב בינונית, ולאחר מכן להוסיף את הקמח, מלח ופלפל. לזרוק את הבשר בקמח מתובל עד מצופה אחיד. שים את זה בצד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
לחמם את שמן הזית בתנור הולנדי מעל חום בינוני, ולאחר מכן לזרוק את הבייקון. מטגנים את הבייקון בשמן החם עד פריך, ולאחר מכן לזרוק בצל חתוך ושום. לטגן אותם יחד עם בייקון, עד שקוף וריחני עמוק על 8 דקות.
לזרוק את הבשר, ומבשלים כ 5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל אותם עם בשר התבשיל ובצל עוד 8 דקות.
יוצקים את היין האדום ואת מרק העצם בשר בקר, דואג לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של הסיר. מערבבים את רסק העגבניות, ולאחר מכן טיפה ב טימין, רוזמרין ועלי דפנה. להנמיך את החום בינוני נמוך, ומבשלים, מכוסה, על 45 דקות עד הבשר הוא רך.
הסר את התבשיל מהחום, ולקטוף את התים, רוזמרין ועלי המפרץ.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומרז ' ורם, ומגישים חמים.