תבשיל פטריות ובייקון
פטריות ותבשיל בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם תרד, רוטב סויה דל נתרן, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל פטריות, תבשיל ארטישוק ופטריות, ו תבשיל פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מלאי 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול (לא להרתיח). שמור על התערובת חמה.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד. החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, טימין, ושום לטפטף במחבת; לטפטף 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים פטריות ומלח; מבשלים 10 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים בשעורה; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף מדיירה; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג. להפחית חום בינוני. מערבבים 2 תערובת מרק כוסות; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות בסך הכל). מערבבים ב 2 אונקיות Gruyre, עגבניות, רוטב סויה, פלפל, תרד, ובייקון.
מניחים תערובת שעורה בכוס 2 ליטר או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול; מפזרים גבינה נותרת. מכסים בנייר אלומיניום מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 15 דקות.
הסר רדיד, ואופים 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.