תבשיל פטריות מ ' מבושל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שרי, מרווה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תבשיל כבש מ ' מבושל, תבשיל פטריות בקר, ו תבשיל בקר ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה במשך 2 דקות, או עד עישון חם. להקטין את החום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף את הגזר, בצל, סלרי. לטגן את התערובת במשך 5 דקות או עד החומרים הם כמעט caramelized.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את השום ואת הצדפה ופטריות בר, ולאחר מכן להמשיך לטגן את התערובת במשך 5 דקות נוספות, או עד הירקות כמעט השחמה. מיד deglaze המחבת עם שרי, ולאחר מכן להביא לרתיחה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
2 עד 3 כפיות מלח ים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הפטריות המיובשות ואת ציר העוף או הירקות. מביאים לרתיחה, להקטין את החום לנמוך, ומבשלים עד המרק מגיע עקביות הרצוי. מערבולת מרווה, תרד, ו enokis, ולאחר מכן להסיר מן החום. מתבלים אותו במלח ופלפל.