קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל פטריות מעורב

תבשיל פטריות מעורב
תבשיל פטריות מעורב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא פלפל, ביצה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אורז פטריות מעורב, טארט פטריות מעורבות, ו פטריות מעורבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 2 ליטר רדוד עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את porcinis בקערה בינונית חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את המים הרותחים עליהם ולתת את הפטריות לשבת עד שהתרכך, על 12 דקות.בינתיים, מורחים את קוביות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב בהיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את החמאה הנמדדת והשמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את פטריות chanterelle ו קרמיני לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות שחררו את הנוזל שלהם והם חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
7
מוסיפים את שאלוט וקורנית, מערבבים לשלב, ומבשלים 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את porcinis rehydrated למחבת (להיזהר לא להפריע משקעים גרגירים בתחתית הקערה) ולהגדיר את נוזל הפטריות בצד. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט התרככו, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 1 עד 2 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.לגרד את תערובת פטריות לתוך הקערה עם קוביות לחם קלוי (להזמין את המחבת), להוסיף את הביצה, ומערבבים לשלב. למדוד 1/2 כוס של נוזל פטריות שמורות, להיזהר לא לכלול את המשקעים, ולהשליך את הנוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
טפטוף הנוזל הנמדד לתוך הקערה ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
להעביר את תערובת הפטרייה-לחם לתבנית אפייה מוכנה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו; להפריש.להחזיר את המחבת השמורה לחום בינוני-נמוך, להוסיף את השמנת, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
לטאטא כל הזמן, להוסיף את הגבינה 1 חתיכה בכל פעם, לתת לכל חתיכה להמס לפני הוספת הבא. (אם מוסיפים את הגבינה מהר מדי או מפסיקים להקציף, הרוטב עלול להישבר. אם זה כן נשבר, מפזרים 1/2 כפית בכל פעם ומוסיפים עוד קרם התזה בכל פעם בזמן שטאטא עד שהרוטב מבעבע, שמנת, וחלק שוב.) טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
יוצקים את רוטב הגבינה באופן שווה על פני הפטריות והלחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
13
אופים עד השחמה מבעבע, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שנטרל, גבעולים גזוז וחותכים לחציפטריות שנטרל, גבעולים גזוז וחותכים לחצי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינה קמבוזולה, לחתוך לחתיכות קטנות (רינד כלול)גבינה קמבוזולה, לחתוך לחתיכות קטנות (רינד כלול)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני, גבעולים גזומים לחתוך לשניים או לרבעים אם גדולפטריות קרמיני, גבעולים גזומים לחתוך לשניים או לרבעים אם גדול2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיה מיובשים פטריות פורצ'יני (על, שבור במחצית אם גדולאונקיה מיובשים פטריות פורצ'יני (על, שבור במחצית אם גדול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.באגט צרפתי, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ '(על 3 כוסות)באגט צרפתי, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ '(על 3 כוסות)1חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות שאלוט (מ-1 שאלות בינוניות)קוביות שאלוט (מ-1 שאלות בינוניות)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, ועוד לציפוי צלחת האפייהחמאה ללא מלח, ועוד לציפוי צלחת האפייה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים