קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל פטריות מעורב

תבשיל פטריות מעורב
תבשיל פטריות מעורב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא פלפל, ביצה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אורז פטריות מעורב, טארט פטריות מעורבות, ו פטריות מעורבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 2 ליטר רדוד עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את porcinis בקערה בינונית חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את המים הרותחים עליהם ולתת את הפטריות לשבת עד שהתרכך, על 12 דקות.בינתיים, מורחים את קוביות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב בהיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים את החמאה הנמדדת והשמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיף את פטריות chanterelle ו קרמיני לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות שחררו את הנוזל שלהם והם חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
7
מוסיפים את שאלוט וקורנית, מערבבים לשלב, ומבשלים 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את porcinis rehydrated למחבת (להיזהר לא להפריע משקעים גרגירים בתחתית הקערה) ולהגדיר את נוזל הפטריות בצד. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט התרככו, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 1 עד 2 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.לגרד את תערובת פטריות לתוך הקערה עם קוביות לחם קלוי (להזמין את המחבת), להוסיף את הביצה, ומערבבים לשלב. למדוד 1/2 כוס של נוזל פטריות שמורות, להיזהר לא לכלול את המשקעים, ולהשליך את הנוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פאי דלעותפאי דלעות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
טפטוף הנוזל הנמדד לתוך הקערה ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
להעביר את תערובת הפטרייה-לחם לתבנית אפייה מוכנה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו; להפריש.להחזיר את המחבת השמורה לחום בינוני-נמוך, להוסיף את השמנת, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
לטאטא כל הזמן, להוסיף את הגבינה 1 חתיכה בכל פעם, לתת לכל חתיכה להמס לפני הוספת הבא. (אם מוסיפים את הגבינה מהר מדי או מפסיקים להקציף, הרוטב עלול להישבר. אם זה כן נשבר, מפזרים 1/2 כפית בכל פעם ומוסיפים עוד קרם התזה בכל פעם בזמן שטאטא עד שהרוטב מבעבע, שמנת, וחלק שוב.) טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
יוצקים את רוטב הגבינה באופן שווה על פני הפטריות והלחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
13
אופים עד השחמה מבעבע, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות שנטרל, גבעולים גזוז וחותכים לחציפטריות שנטרל, גבעולים גזוז וחותכים לחצי170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינה קמבוזולה, לחתוך לחתיכות קטנות (רינד כלול)גבינה קמבוזולה, לחתוך לחתיכות קטנות (רינד כלול)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני, גבעולים גזומים לחתוך לשניים או לרבעים אם גדולפטריות קרמיני, גבעולים גזומים לחתוך לשניים או לרבעים אם גדול2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיה מיובשים פטריות פורצ'יני (על, שבור במחצית אם גדולאונקיה מיובשים פטריות פורצ'יני (על, שבור במחצית אם גדול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'באגט צרפתי, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ '(על 3 כוסות)באגט צרפתי, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ '(על 3 כוסות)1חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות שאלוט (מ-1 שאלות בינוניות)קוביות שאלוט (מ-1 שאלות בינוניות)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, ועוד לציפוי צלחת האפייהחמאה ללא מלח, ועוד לציפוי צלחת האפייה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים