תבשיל פטריות מעורב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא פלפל, ביצה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אורז פטריות מעורב, טארט פטריות מעורבות, ו פטריות מעורבות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 2 ליטר רדוד עם חמאה; להפריש.
יוצקים את המים הרותחים עליהם ולתת את הפטריות לשבת עד שהתרכך, על 12 דקות.בינתיים, מורחים את קוביות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב בהיר, כ -10 דקות.
מחממים את החמאה הנמדדת והשמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את פטריות chanterelle ו קרמיני לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות שחררו את הנוזל שלהם והם חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שנטרל
7
מוסיפים את שאלוט וקורנית, מערבבים לשלב, ומבשלים 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את porcinis rehydrated למחבת (להיזהר לא להפריע משקעים גרגירים בתחתית הקערה) ולהגדיר את נוזל הפטריות בצד. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט התרככו, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 1 עד 2 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.לגרד את תערובת פטריות לתוך הקערה עם קוביות לחם קלוי (להזמין את המחבת), להוסיף את הביצה, ומערבבים לשלב. למדוד 1/2 כוס של נוזל פטריות שמורות, להיזהר לא לכלול את המשקעים, ולהשליך את הנוזל שנותר.
להעביר את תערובת הפטרייה-לחם לתבנית אפייה מוכנה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו; להפריש.להחזיר את המחבת השמורה לחום בינוני-נמוך, להוסיף את השמנת, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
11
לטאטא כל הזמן, להוסיף את הגבינה 1 חתיכה בכל פעם, לתת לכל חתיכה להמס לפני הוספת הבא. (אם מוסיפים את הגבינה מהר מדי או מפסיקים להקציף, הרוטב עלול להישבר. אם זה כן נשבר, מפזרים 1/2 כפית בכל פעם ומוסיפים עוד קרם התזה בכל פעם בזמן שטאטא עד שהרוטב מבעבע, שמנת, וחלק שוב.) טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
יוצקים את רוטב הגבינה באופן שווה על פני הפטריות והלחם.