תבשיל פיראטים
תבשיל פיראטים דורש מסביב 7 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 663 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך קמח, בטטה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . וזה די טוב. מתכונים דומים: מרינדה פיראטית, עוגת פיראטים, ו פסטה פיראטית.
הוראות
מערבבים את הבשר, הקמח, המלח והפלפל בשקית פלסטיק resealable; לנער באופן שווה מעיל הבשר.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מחממים את הבשר בשמן הזית.
להעביר את הבשר לתחתית של סיר איטי ולהחזיר את המחבת לחום.
מוסיף את הבטטה, תפוחי אדמה, סלרי, לפת, גזר לבן.
יוצקים את החומץ למחבת החמה כדי deglaze את המחבת, גירוד רופף את החלקיקים מלמטה עם מרית; ריק לתוך סיר איטי. להחזיר את המחבת לחום ולהמיס את החמאה. מבשלים ומערבבים את הבצל בחמאה המומסת עד שהיא מתרככת; מגרדים לתוך התנור האיטי.
מערבבים את מיץ האננס, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, שום, מטילי בקר ורום בסיר קטן; מבשלים עד קוביית הבוליון מתמוססת.
הפעל את התנור האיטי על גבוה; לבשל במשך 1 שעה. מעבר חום נמוך ומבשלים 6 שעות נוספות.