תבשיל פירה מצופה גבינה
תבשיל פירה מצופה בגבינה עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה בטי, עירית, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל בצל עם נקניק ופירה., תבשיל פירה גבינה, ו תבשיל פירה גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. in ungreased 1-ליטר תבשיל, לערבב מים חמים, חלב, 2 כפות חמאה ואת תערובת פירה. מכסים בניילון נצמד, חוזרים מצד אחד כדי לשחרר קיטור. מיקרוגל על גבוה 2 עד 4 דקות או עד לחלח.
מקציפים תפוחי אדמה במזלג עד רכות; מערבבים בעירית. חלקה העליון של תערובת תפוחי אדמה עם מרית גומי.
קרקרים למעוך. בקערה קטנה, מערבבים קרקרים כתושים, גבינה ו 2 כפות חמאה מומסת; מפזרים מעל תפוחי אדמה.
אופים 10 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה חמים ציפוי הוא פריך.