קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

תבשיל פירות ים

תבשיל פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירות ים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם בגט, שומר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים.

הוראות

1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר, מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה, שומר, מלח ופלפל, ומוסיפים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות, עד שהבצל מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, המניה, השום והזעפרן לסיר, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זעפרןזעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את השרימפס, הדגים והמולים, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום, מכסים ומבשלים 5 דקות. כבה את החום ולאפשר לסיר לשבת מכוסה במשך 5 דקות נוספות. הדגים והשרימפס צריכים להיות מבושלים והמולים נפתחו. תיפטר מכל מולים שלא נפתחים. מערבבים את פרנו, גרידת תפוז, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
PernodPernod
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מגישים מצוקים על חתיכה אחת או שתיים של באגט קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט