קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

תבשיל פירות ים

תבשיל פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירות ים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם בגט, שומר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים.

הוראות

1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר, מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה, שומר, מלח ופלפל, ומוסיפים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות, עד שהבצל מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, המניה, השום והזעפרן לסיר, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זעפרןזעפרן
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את השרימפס, הדגים והמולים, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום, מכסים ומבשלים 5 דקות. כבה את החום ולאפשר לסיר לשבת מכוסה במשך 5 דקות נוספות. הדגים והשרימפס צריכים להיות מבושלים והמולים נפתחו. תיפטר מכל מולים שלא נפתחים. מערבבים את פרנו, גרידת תפוז, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
PernodPernod
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מגישים מצוקים על חתיכה אחת או שתיים של באגט קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט