תבשיל פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירות ים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם בגט, שומר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים.
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר, מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה, שומר, מלח ופלפל, ומוסיפים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות, עד שהבצל מתחיל להשחים.
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות בכפית עץ.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, המניה, השום והזעפרן לסיר, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מוסיפים את השרימפס, הדגים והמולים, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום, מכסים ומבשלים 5 דקות. כבה את החום ולאפשר לסיר לשבת מכוסה במשך 5 דקות נוספות. הדגים והשרימפס צריכים להיות מבושלים והמולים נפתחו. תיפטר מכל מולים שלא נפתחים. מערבבים את פרנו, גרידת תפוז, ומלח לפי הטעם.
מגישים מצוקים על חתיכה אחת או שתיים של באגט קלוי.