תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירות ים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם בגט, שומר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים.
הוראות
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר, מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה, שומר, מלח ופלפל, ומוסיפים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות, עד שהבצל מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, המניה, השום והזעפרן לסיר, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את השרימפס, הדגים והמולים, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום, מכסים ומבשלים 5 דקות. כבה את החום ולאפשר לסיר לשבת מכוסה במשך 5 דקות נוספות. הדגים והשרימפס צריכים להיות מבושלים והמולים נפתחו. תיפטר מכל מולים שלא נפתחים. מערבבים את פרנו, גרידת תפוז, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ספגטי מיובש בקופסה
Pernod
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום