תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל רכיכה האביב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2614 קלוריות, 241 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 10 אוהדים. אם יש לך כרוב, עגבניות משומר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תבשיל רכיכות Provençale, תבשיל רכיכות של האי הטוסקני, ו תבשיל כבש אביבי.
הוראות
1
מחממים סיר מרק גדול ועמוק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף את pancetta, לכסות, ומבשלים עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הפנצ ' טה לצלחת נייר מצופה מגבת, משאיר את השומן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים עד רך, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיף את השום, פלפל אדום, וכרוב, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומבשלים עוד 10 דקות, ערבוב והופך כמו כרוב על הקרקעית מבשל למטה. להגביר את החום גבוה, להוסיף את היין, ומבשלים במשך 2 דקות. השתמש בידיים שלך כדי לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם, יחד עם המיצים שלהם, ואת מיץ צדפות, מלאי, ו pancetta לסיר. מנמיכים את החום בינוני ומבשלים את התבשיל, מכוסה חלקית, עד הקייל רך והעגבניות מתחילות להישבר, כ -30 דקות. (אתה יכול להוסיף קצת מים, אם יותר מדי מתאדה.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות