קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל פירות ים אביבי

תבשיל פירות ים אביבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל רכיכה האביב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2614 קלוריות, 241 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 10 אוהדים. אם יש לך כרוב, עגבניות משומר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תבשיל רכיכות Provençale, תבשיל רכיכות של האי הטוסקני, ו תבשיל כבש אביבי.

הוראות

1
מחממים סיר מרק גדול ועמוק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את pancetta, לכסות, ומבשלים עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הפנצ ' טה לצלחת נייר מצופה מגבת, משאיר את השומן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים עד רך, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיף את השום, פלפל אדום, וכרוב, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומבשלים עוד 10 דקות, ערבוב והופך כמו כרוב על הקרקעית מבשל למטה. להגביר את החום גבוה, להוסיף את היין, ומבשלים במשך 2 דקות. השתמש בידיים שלך כדי לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם, יחד עם המיצים שלהם, ואת מיץ צדפות, מלאי, ו pancetta לסיר. מנמיכים את החום בינוני ומבשלים את התבשיל, מכוסה חלקית, עד הקייל רך והעגבניות מתחילות להישבר, כ -30 דקות. (אתה יכול להוסיף קצת מים, אם יותר מדי מתאדה.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כרובכרוב
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הצדפות והמולים לסיר ומבשלים, מכוסים היטב, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הדגים והשרימפס, אם באמצעות, ערבוב אותם לתוך המרק, ומבשלים, מכוסה, עד הדג מבושל וכל רכיכות נפתחו, עוד 5 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מגישים חם צנרת בקערות, זרועים פטרוזיליה. (להשליך כל צדפות או מולים שלא ייפתחו.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שלמות קלופיםעגבניות שלמות קלופים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה דקפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ ' (5 כוסות)פילה הליבוט, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ ' (5 כוסות)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קייל, נבקע ופרוס לתוך סרטים עבים 1/4 אינץקייל, נבקע ופרוס לתוך סרטים עבים 1/4 אינץ340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צדפות מנילה, נקי ומקורצףצדפות מנילה, נקי ומקורצף340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מולים, שפשף נקי debearded במידת הצורך (להשליך כל אלה שבורים או לא לסגור)מולים, שפשף נקי debearded במידת הצורך (להשליך כל אלה שבורים או לא לסגור)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.pancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץpancetta, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(על 12) שרימפס גדול במיוחד, deveined(על 12) שרימפס גדול במיוחד, deveined1בצל צהוב, חצוי פרוס דקבצל צהוב, חצוי פרוס דק