קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

תבשיל פירות ים עם זעפרן Zabaglione

תבשיל פירות ים עם זעפרן Zabaglione
תבשיל פירות ים עם זעפרן Zabaglione עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 63 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 1130 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו טוסט בגט מוברש, עגבניות שזיף, פילה בס ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מרק פירות ים זעפרן, פירות ים Capellini עם זעפרן, ו פאייה פירות ים זעפרן.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס היין עם זעפרן ולתת לעמוד להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד רק במכרז, על 15 דקות, ואז לנקז. לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 3 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, באמצעות כף מחוררת, מעבירים לצלחת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
למחוק את המחבת, ואז לחמם 2 כפות של שמן זית. מתבלים את הלובסטר במלח ופלפל ומבשלים, חותכים את הצד, מעל חום גבוה בינוני עד שהבשר הוא חום זהוב, כ -3 דקות. הפעל ומבשל עד פגזים להתחיל להפוך אדום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את הלובסטר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית, וכאשר חם, מוסיפים את הדיונון. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב פעם אחת, עד הדיונון הוא רק רך, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדיונון לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיף את העגבניות ופלפל אדום כתוש למחבת ומבשלים על חום גבוה עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרת ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 3 דקות. להחזיר את הלובסטר למחבת, לחתוך את הצד, ולהוסיף את הצדפות, מולים, שרימפס וסנאפר.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים 1/4 כוס מים ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון. לאחר 2 דקות, להתחיל לבדוק מתחת למכסה: כמו שרימפס ודגים להפוך אטום מולים וצדפות פתוחים, להעביר אותם לקערה הגדולה. בטל כל רכיכה שאינה נפתחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
ממלאים חצי סיר קטן במים ומביאים לרתיחה על אש נמוכה. בקערה בינונית, לטאטא את החלמונים עם יין זעפרן-חדור מעל המים רותחים עד צהוב חיוור, רך וחם, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זעפרןזעפרן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מתבלים את מיצי פירות הים במלח ופלפל ומחזירים את כל מאכלי הים למחבת, מעוררים את המיצים. מסדרים את תפוחי האדמה המטוגנים בקערות רדודות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פירות הים לקערות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
יוצקים את המיצים על פירות הים וכפית מנה של zabaglione זעפרן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
16
מגישים עם טוסטים.