תבשיל פירות ים עם זעפרן Zabaglione עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 63 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 1130 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו טוסט בגט מוברש, עגבניות שזיף, פילה בס ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מרק פירות ים זעפרן, פירות ים Capellini עם זעפרן, ו פאייה פירות ים זעפרן.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס היין עם זעפרן ולתת לעמוד להחדיר.
בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד רק במכרז, על 15 דקות, ואז לנקז. לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה בעובי 1/3 אינץ'.
מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, באמצעות כף מחוררת, מעבירים לצלחת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
למחוק את המחבת, ואז לחמם 2 כפות של שמן זית. מתבלים את הלובסטר במלח ופלפל ומבשלים, חותכים את הצד, מעל חום גבוה בינוני עד שהבשר הוא חום זהוב, כ -3 דקות. הפעל ומבשל עד פגזים להתחיל להפוך אדום, על 2 דקות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית, וכאשר חם, מוסיפים את הדיונון. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב פעם אחת, עד הדיונון הוא רק רך, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדיונון לקערה הגדולה.
מוסיף את העגבניות ופלפל אדום כתוש למחבת ומבשלים על חום גבוה עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרת ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 3 דקות. להחזיר את הלובסטר למחבת, לחתוך את הצד, ולהוסיף את הצדפות, מולים, שרימפס וסנאפר.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסה
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים 1/4 כוס מים ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון. לאחר 2 דקות, להתחיל לבדוק מתחת למכסה: כמו שרימפס ודגים להפוך אטום מולים וצדפות פתוחים, להעביר אותם לקערה הגדולה. בטל כל רכיכה שאינה נפתחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממלאים חצי סיר קטן במים ומביאים לרתיחה על אש נמוכה. בקערה בינונית, לטאטא את החלמונים עם יין זעפרן-חדור מעל המים רותחים עד צהוב חיוור, רך וחם, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מתבלים את מיצי פירות הים במלח ופלפל ומחזירים את כל מאכלי הים למחבת, מעוררים את המיצים. מסדרים את תפוחי האדמה המטוגנים בקערות רדודות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פירות הים לקערות.