תבשיל פסטה ברוטב חצילים
תבשיל פסטה חצילים מרינרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם חצילים, עגבניות משומר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תבשיל פסטה חצילים ובשר בקר, תבשיל פסטה חציל פרמז'ן-ספטמבר # ImprovChallenge, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!).
הוראות
מסדרים חציל על כמה שכבות של מגבות נייר כבדות.
מפזרים חצילים עם 1 כפית מלח כשר; בואו לעמוד 15 דקות. להתייבש עם מגבות נייר נוספות.
מסדרים חציל בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לאחר 15 דקות.
מבשלים pancetta בתנור הולנדי על חום בינוני עד פריך.
מוסיפים בצל, שמן ושום למחבת; מבשלים 6 דקות או עד הבצל הוא משחי קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים עד שהנוזל מתאדה, משפשפים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים בזיליקום, אורגנו, נשאר 1/2 כפית מלח, פלפל, ועגבניות חתוכות לקוביות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; מכסים חלקית ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בחציל.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס מים לבישול.
מוסיפים פסטה ושמורים 1/4 כוס בישול מים לתערובת עגבניות; מערבבים היטב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם פונטינה.
מניחים בגט במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/2 כוסות.
מוסיפים פרמזן למעבד; דופק 5 פעמים.
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על פונטינה.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
הערה יין: עם אמריקאי לקחת על צלחת איטלקית, למה לא לנסות לקחת אמריקאי על יין איטלקי אדום, כמו Tams Estates Sangiovese 2005 ($14), יין אמריקאי עשוי מאותו ענבים כמו קיאנטי איטלקי. עם הגוף הבינוני והחומציות השופעת שלו, סנג ' ובזה היא בחירה קלאסית עם כל מנות העגבניות, ומציעה דובדבן טארט וטעמי וניל מתוק שמאזנים יפה אחד את השני. Jeffery Lindenmuth