קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות16
ציון בריאות13
מגזין

תבשיל פסטה וכבש (Pastitsio)

תבשיל פסטה וכבש (Pastitsio)
פסטאן ותבשיל כבש (Pastitsio) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם חלב, קורנית sprigs, הקרקע allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו תבשיל פסטיטסיו יווני, תבשיל אטריות יווניות (Pastitsio), ו פסטיטסיו יווני טעים {תבשיל בסגנון} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. להגביר את החום גבוה, ולאחר מכן מערבבים כבש ומבשלים, ערבוב מדי פעם לשבור את כל גושים עם מזלג, עד הבשר מתחיל חום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
בינתיים, לנקז את שתי פחיות עגבניות, הזמנת מיץ, וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
יוצקים עודף שומן ממחבת, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ שלהם, טימין, תבלינים, ו 1 1/2 כפיות מלח. מבשלים על אש נמוכה, מכוסה חלקית, עד כמה נוזל התאדה אבל הרוטב עדיין לח, כ 40 דקות. להשליך קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לטאטא בקמח, ואז לבשל רביכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בינתיים, מחממים חלב בסיר בינוני כבד עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הוסף חלב לנתב בזרם, לטאטא כל הזמן עד חלקה מאוד. להביא רוטב לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז לבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מן החום ומערבבים אגוז מוסקט, גבינה, 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
קל לנצח חלמונים בקערה. בהדרגה לטאטא 2 כוסות בשמל, ואז לטאטא תערובת חלמון לתוך הנותרים béchamel ב סיר. מכסים עם סיבוב של נייר שעווה חמאה (בצד חמאה למטה).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מבשלים זיטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים פסטה, ולאחר מכן להעביר קערה גדולה ומערבבים 1 כוס בשמל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסדרים שליש פסטה לאורך בשכבה 1 במחבת אפייה גדולה (17 על 11 אינץ') (בערך 2 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מוסיפים חצי מרוטב הבשר (כ-3 כוסות) לתבנית האפייה, ומתפשטים באופן שווה על פני פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
הפוך שכבה נוספת של פסטה העליון עם רוטב בשר שנותר, ולאחר מכן לארגן פסטה שנותרה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מורחים בשמל שנותר (כ-6 כוסות) באופן שווה מעל השכבה העליונה של הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מערבבים יחד פירורי לחם וגבינה ומפזרים באופן שווה על גבי pastitsio.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים עד פירורים הם חום זהוב ורוטב מבעבע, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
* רוטב בשר יכול להתבצע 2 ימים לפני הרכבת pastitsio ו צונן (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש pastitsio. * Pastitsio יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). לחמם בתנור 177°, מכוסה, עד מחומם דרך, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה