המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל צ'ילה ירוק, תבשיל צ'ילה ירוק, ו תבשיל צ'ילה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבשר והחזיר עד להשחמה שווה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בקר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את הבשר באמצעות כף מחוררת ומניח בקערה, ולאחר מכן להפריש. מבשלים ומערבבים את פלפל ושום באותו מחבת עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שום
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
קערה
3
הסר מהחום.
4
מערבבים את העגבניות, צ ' ילי ירוק, פטרוזיליה, סוכר, ציפורן, כמון ויין אדום בסיר גדול, לשבור את העגבניות באמצעות כף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מערבבים את הבשר השחום חזיר יחד עם המיץ שלהם, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפל הירוק מבושל ושום. מכסים וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוק
פלפל ירוק
יין אדום
עגבנייה
פטרוזיליה
שום
ציפורן
כמון
מיץ
סוכר
בקר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
הסר את המכסה ולאפשר לרתוח עד שהרוטב מצטמצם, כ 45 דקות.
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller קאווה ברוט עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.