קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

תבשיל צ'ילי תירס

תבשיל צ'ילי תירס
תבשיל צ'ילי-תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1428 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב חם, גבינת מונטריי ג'ק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה אדיר. נסו תבשיל תירס וצ'ילי ירוק, תבשיל טמל תירס וצ'ילי ירוק, ו תבשיל לחם תירס בקר צ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את התירס ו 1/2 כפית מלח ומבשלים עד שהם רכים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עד שהם רכים, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
4
מורחים את הצ 'ילי בתבנית אפייה בגודל 8 אינץ'. למעלה עם מחצית הגבינה ואחריה מחצית מתערובת התירס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מניחים מעל את סיבובי הפולנטה ואז מפזרים את יתרת התירס והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
אופים עד שהתבשיל מחומם והחלק העליון מזהיב, בערך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
תן לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
8
זורקים את הבקר עם 1 כף כל סוכר חום ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הבקר בקבוצות עד להשחמה מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות (אל תצטופפו במחבת).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים לסיר איטי של 5 עד 6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
11
מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את השום, הצ 'ילי, הכמון ואבקת הצ' ילי ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים והעגבניות ומבשלים, מגרדים את החלקים השחומים מלמטה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
13
מעבירים לתנור האיטי, מכסים ומבשלים על נמוך, 7 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
14
מוסיפים לצ ' ילי את יתרת 1 כף הסוכר החום ואת הרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
15
מגישים עם בצל ירוק, כוסברה ו / או שמנת חמוצה לציפוי, וצ ' יפס, אם רוצים. (שמור 3 עד 4 כוסות לשימוש אחר.).
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קלו אמדור קאווה טנדר רוזט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
קלו אמדור קאווה טנדרה רוז
קלו אמדור קאווה טנדרה רוז
צבע ורוד עז ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות תפילה של בועות עדינות. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם תווים מסומנים של פירות בר, פטל ודובדבנים המסגרים טעם לוואי יציב ורחב.נהנה במיוחד כאפריטיף, קלוס אמדור רוז עושה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר והוא אלוהי עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות.