תבשיל צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל צדפות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 371 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך פירורי לחם גס, רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. חמאה 2 ליטר צלחת אפייה רדודה.
מורחים פירורי לחם במחבת 4 צדדית ואופים, ערבוב מדי פעם, עד זהוב-חום, כ -15 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר מעט.
להקציף יחד ביצים, שמנת, חלב, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה בינונית. מערבבים בעדינות צדפות ופירורי לחם.
יוצקים לתוך צלחת אפייה ואופים עד פודינג מוגדר העליון הוא זהב, 25 עד 30 דקות.
Lagier מרדית הר Veeder נאפה עמק סירה ' 06
פירורי לחם ניתן קלוי 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.