תבשיל צלע חזיר קל
תבשיל צלע חזיר קל דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שמן צמחי, תערובת מרק בצל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל צלעות חזיר, תבשיל צלעות חזיר, ו תבשיל צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, לשלב את מרק פטריות, תערובת מרק בצל, מים ופטריות.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום את צלעות החזיר בכל צד.
מעביר צלעות לתבנית אפייה 9x9 אינץ', ומכסה בתערובת מרק הפטריות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 1/2 שעות, או עד טמפרטורת חזיר פנימית מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).