תבשיל צלעות חזיר
תבשיל צלעות חזיר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו גזר התינוק, צלעות חזיר במרכז לחתוך, תפוחי אדמה זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: תבשיל חזיר של אמא, תבשיל צלעות חזיר, ו תבשיל צלעות חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שים צלעות חזיר לתוך מחבת צלייה. מסדרים תפוחי אדמה, בצל וגזר סביב הצלעות.
מפזרים תערובת מרק בצל על הצלעות והירקות; מתבלים במלח ופלפל שחור.
יוצקים מרק בקר על כל התערובת.
מניחים כיסוי על מחבת צלייה ואופים בתנור שחומם מראש עד צלעות חזיר כבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות א 'עד ז' שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -15 דולר לבקבוק.
![א 'עד ת' שרדונה]()
א 'עד ת' שרדונה
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.