קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל קיץ סקווש של אמא

תבשיל קיץ סקווש של אמא
. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל קיצי סקווש, תבשיל קיצי סקווש, ו תבשיל קיצי סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל 1 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים סקווש ובצל, מכסים ואדים עד שהסקווש רך ומעוכים בקלות במזלג, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
לטאטא ביצה ושמנת חמוצה יחד בצלחת תבשיל מוכן; להוסיף סקווש, בצל, 2/3 הקרקרים, ו 2/3 גבינת צ ' דר. מערבבים עם מזלג. מכסים את תערובת הסקווש עם גבינת צ ' דר וקרקרים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לכריכהלכריכה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סכין קילוףסכין קילוף
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת וקרקרים משחימים קלות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)