תבשיל קישואים לארוחת בוקר
מתכון קישואים תבשיל ארוחת בוקר יכול להיעשות בסביבות 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 304 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, קישואים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור חג המולד. 925 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל קישואים לארוחת בוקר, קישואים ופטה תבשיל ארוחת בוקר, ו תבשיל נקניקיות ארוחת בוקר עם עשבי תיבול..
הוראות
הפוך את בסיס גבינת ביצה: בקערה גדולה להכות את הביצים.
מוסיף את הריקוטה ומכה עד חלקה.
מערבבים בגבינת פרמזן מגוררת, טבסקו, מלח ופלפל.
מכינים את הירקות והלחם, מוסיפים לתערובת ביצים: מחממים תנור ל 177° (175°C). הכינו את הירקות והלחם. ברגע שאתה קוצץ את העגבניות, לסחוט לחות עודפת מהם על ידי לחיצה עליהם מסננת, או גלישת מגבות נייר סחיטה.
מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום והקישואים לתערובת הביצה.
להרטיב את קוביות הלחם עם קצת מים ואז לסחוט את כל לחות עודפת באמצעות מגבות נייר.
מערבבים את קוביות הלחם לתוך תערובת הביצה.
אופים: מעיל התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה 9x13 בנדיבות עם שמן זית.
יוצקים את תערובת ירקות ביצה לתוך תבנית אפייה ואפילו את זה במחבת.
מניחים את המדף האמצעי של התנור.
אופים במשך 30 דקות ב 177° (175°C). התבשיל צריך להתנפח ולחום קלות. אם זה לא השחמה מספיק לאחר 30 דקות באותה טמפ, להגדיל את החום ל425 (220°C) ולבשל במשך 5-10 דקות נוספות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה במשך 10 דקות לפני חיתוך לריבועים לשרת.