תבשיל קישואים עגבניות
תבשיל קישואים עגבניות הוא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 380 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם סלרי, תירס גרעיני, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל חומוס לימון ועגבניות , שקשוקה טלה: תבשיל מטייל, על בסיס עגבניות ופלפל , ותבשיל שעועית לבנה, קייל ועגבניות .
הוראות
בתנור הולנדי או בסיר גדול, מפוררים נקניק ומבשלים על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; לְנַקֵז.
מוסיפים סלרי ומבשלים 15 דקות; לְנַקֵז.
מוסיפים עגבניות, מיץ עגבניות, קישואים ותבלינים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים תירס ופלפלים; מכסים ומבשלים 15 דקות.
שלב עמילן תירס ומים; מערבבים לתבשיל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה.