תבשיל קל עם פאי חזיר ושוויצרי
פאי קל עם חזיר וגבינה שוויצרית דורש כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 597 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -44 גרם שומן . תמורת 1.84 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית במחיר סביר לחורף . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חזיר, בצל, גבינה שוויצרית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 43% , וזה די טוב. נסו את הפאניני עם חזיר ושוויצרית עם פטריות וקייל , כריך חזיר צלוי וגבינה שוויצרית , ופאי המבורגר שוויצרי עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט). רססו תבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ בתרסיס שמן.
מניחים את הבייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה, וטגנים עד שהוא פריך ומשחים באופן שווה.
מערבבים את הבייקון, חזיר, גבינה שוויצרית, גבינת צ'דר ובצל בתבנית האפייה. בקערה, מערבבים את הביצים, תערובת האפייה, המלח והפלפל.
יוצקים מעל את החומרים בתבנית האפייה.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון זהוב-חום וסכין הננעצת במרכז התבנית יוצאת נקייה.