תבשיל קציצה לבבי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 635 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת קמח, ביצה, פטריות ושמן זית. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל קציצה לבבי, מרק קציצה לבבי, ו מרק קציצה לבבי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את הלחם ו -3 כפות מים לקערה בינונית. מועכים לעיסה בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הבקר, הנקניק, הביצה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מערבבים היטב את התערובת בידיים או במרית גמישה. יוצרים את התערובת ל -10 עד 16 קציצות. מסדרים את כדורי הבשר על תבנית מרופדת בנייר אפייה עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מפזרים את הקציצות עם הקמח והופכים לציפוי בכל קמח שעדיין על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2
מחממים מחבת טפלון כבדה גדולה על אש בינונית למשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים 2 כפות משמן הזית. זרוק את הקציצות למחבת, מרווחות זו מזו. מבשלים עד שהתחתיות מתייצבות ומשחימות, כ -2 דקות. בעזרת מרית דקה וגמישה הופכים כל קציצה לצד לא מבושל ומבשלים עד שהתחתיות מתייצבות ומשחימות, כ -2 דקות יותר. הופכים ומבשלים צד שלישי, עד שהוא מתייצב ומשחים, כ -2 דקות נוספות, כך שהקציצות משחימות ומוגדרות בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מעבירים את כדורי הבשר לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
5
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, 1/4 כפית המלח ו 1/4 כפית הפלפל. מבשלים עד שהם רכים, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את הפטריות ואת יתרת המלח והפלפל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהפטריות מתרככות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, השעועית, העגבניות, פתיתי הפלפל האדום והמרק. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים את התבנית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים וקציצות הבשר מבושלות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ריזלינג היבש בשיפוע סלבך עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
סלבאך אינקליין דריי ריזלינג
יין זה עשוי מפלדת אל חלד, עם רק שמץ של סוכר שיורי, מייצג בצורה חיה את כל היין המוזל שצריך להיות – פירותי עם חומציות תוססת, בהירות ודיוק; הכל מודגש על ידי מינרליות מונעת צפחה אינטנסיבית. כהקדמה למה שאפשר להבריק מיין מוזל נהדר, 'השיפוע' של סלבאך הוא מדהים. יתכן שתגלה שה "רופא" מינון לך את התרופה הלא נכונה.